Sint- en kerstcadeaus voor het goede doel

11 December 2018

Het is alweer december. De feestmaand waarin veel Nederlanders tal van cadeautjes krijgen én weggeven. Wil jij dit jaar een cadeau geven dat écht impact heeft? Dan helpen wij je graag op weg. Want weet je dat je helemaal niet veel tijd of geld nodig hebt om in december het verschil te maken?

Door geld in te zamelen voor het goede doel kan je een kind dit jaar helpen. En dat hoeft amper tijd of geld te kosten. Sterker nog, in december zijn er veel mogelijkheden om met weinig moeite een groot gebaar te maken.

Misschien heb je van de lieve Sint twee dezelfde cadeaus gekregen, of ga je één van zijn cadeautjes nooit gebruiken. Schiet er iets te binnen? Verkoop deze cadeautjes dan, bijvoorbeeld via Marktplaats, om geld in te zamelen. Als je op zolder nog veel meer spullen hebt liggen die je wilt verkopen, is het misschien een leuk idee om met vrienden of vriendinnen op een (kerst)rommelmarkt te gaan staan! Zo kun je op leuke manier geld ophalen voor een goed doel.

Mocht je niets willen verkopen maar ook geen wensen hebben deze kerst, dan kan je dit jaar om een donatie vragen in plaats van een cadeau. Zo laat je al jouw vrienden en familie bijdragen aan een goed doel én geef je een kind een beter toekomstperspectief cadeau. Is dat geen mooie kerstgedachte? Door je eigen actie te starten op www.voorplan.nl wordt doneren heel gemakkelijk en heb jij een duidelijk overzicht van wat je al opgehaald hebt.

We wensen je veel succes en alvast een mooie kerst!

Share